قلعه سنسارود در ۲۶ کیلومتری شمال مرند بر روی تپهای سنگی و مرتفع که بین دو بازوی رودخانه واقع شده است، بقایای قلعهای قرون وسطایی به نام سن سارود وجود دارد.
ادامه مطلب ...
قلعه قدیمی آوارسین منسوب به دورهی ساسانی تا قرن سوم هجری قمری است. قلعهی قدیمی آوارسین در ۲۲/۵ کیلومتری جنوب خداآفرین و ۱۱ کیلومتری جادهی اهر- کلیبر واقع شده است.
ادامه مطلب ...
قلعهی پیغام (پیکان) در کنار جادهی اهر به کلیبر واقع شده و فاصلهی قلعهی پیغام از کلیبر ۱۳ و از قلعهی بابک ۱۸ کیلومتر است. قلعهی پیغام بر روی تپه بنا شده است.
ادامه مطلب ...
بر فراز تونل راه آهن تهران تبریز، بین مراغه و میانه و در ۲۰ کیلومتری هشترود، در شرقی ایستگاه خراسانک، بقایای یک ابادی قدیمی، سطح وسیعی را پوشانده است که به قلعهی ضحاک معروف است.
ادامه مطلب ...
یکی از با ارزشترین و جالبترین آثار تاریخی بخش هوراند شهرستان اهر، قلعهی پشتو یا پشتاب است که بر بلندترین کوه بین روستاهای پشتاب و کوجان قرار گرفته است. روستای پشتاب در ۱۲ کیلومتری غرب هوراند و ۵۰ کیلومتری اهر واقع شده است.
ادامه مطلب ...
قلعه بابک که امروزه به نام قلعهی بابک معروف است در ۵ کیلومتری جنوب غربی کلیبر واقع شده است و ۲۳۰۰ تا ۲۶۰۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد.
ادامه مطلب ...
کتابخانهی ملی تبریز سابق و موزه کارتون فعلی تبریز در ضلع شمالی باغ گلستان و در نزدیکی محلهی قونقاباشی قرار دارد. موزه کارتون تبریز از آثار دوران پهلوی اول است.
ادامه مطلب ...
ربع رشیدی باقیماندهی ساختمانهای عظیمی است که در زمان ایلخانیان و به همت رشیدالدین فضلالله وزیر نامی ایران در محلهی ولیانکوی باغمشهی تبریز (خیابان عباسی) ساخته شد.
ادامه مطلب ...
عمارت شاه گولی (استخر شاه) سابق و ائلگؤلی (استخر مردم) فعلی از گردشگاههای زیبا و دلکش تبریز و ایران است که در ۷ کیلومتری جنوب شرقی تبریز، بر دامنهی تپهای واقع شده است.
ادامه مطلب ...
کاخ و تالار شهرداری تبریز در سال ۱۳۱۲ شمسی در گورستان متروک و مخروبهی کوی نوبر با نظارت مهندسان آلمانی ساخته شد.
ادامه مطلب ...
