مسجد کبود تبریز در زمان حکومت ابوالمظفر جهانشاه از سلسلهی ترکمانان قرهقویونلو در سال ۸۷۰ هجری قمری به همت و نظارت جان بیگ خاتون همسر جهانشاه ساخته شد. این مسجد که به دلیل کاربرد سنگ فیروزه در بخش های مختلف آن به فیروزه جهان اسلام معروف است. در میات گردشگران خارجی به مسجد آبی نیز شهرت دارد.
ادامه مطلب ...
مسجد علیشاه باقیماندهی مسجدی است که در فاصلهی سالهای ۷۱۶ تا ۷۲۴ هجری قمری به وسیلهی تاجالدین علیشاه جیلانی تبریزی، وزیر سلطان محمد خدابنده و ابوسعید بهادرخان ساخته شده است.
ادامه مطلب ...
خانه حیدرزاده تبریز از خانه های تاریخی شهر تبریز است که مالک آن از تجار معروف شهر در دوره قاجار بوده است.
ادامه مطلب ...
بنای خانه سیلابی تبریز بعنوان بخشی از کاخ های حرمسرای نایب السلطنه عباس میرزا در دارالسلطنه تبریز دارای اهمیت تاریخی است.
ادامه مطلب ...
خانه بهنام تبریز در اواخر دوران حکومت زندیان در محله مقصودیه تبریز و به دستور اعتماد الدوله ساخته شده است. این خانه در 1376 به ثبت آثار ملی ایران رسیده.
ادامه مطلب ...
جای جای خانه علی مسیو (موزه علی مسیو) نشان قدم های مردیست که از استوانه های پایداری و مقاومت در برابر دشمنان آزادی بوده است، خانه ای که سر انجام غارت شد ولی خوشنامی برای علی مسیو و بدنامی برای متجاوزان تا ابد ماند.
ادامه مطلب ...
خانه تاریخی ستارخان با توجه به ویران شدن آن توسط لشکر اشغال گر روس در سال 1289 شمسی به جهت معماری دارای اهمیت زیادی نیست اما به لحاظ انتصاب این خانه به یکی از قهرمانان ملی و مبارزان آزادی ایران یعنی ستارخان دارای ارزش و اعتبار فراوانی است.
ادامه مطلب ...
خانه تاریخی امیر نظام گروسی در حال حاظر به عنوان موزه قاجار در شهر تبریز مورد استفاده قرار میگیرد. این خانه در نزدیکی ساختمان شهرداری و در محله ششگلان قرار دارد.
ادامه مطلب ...
خانه مشروطه تبریز را می توان خانه آزادگان ایران نامید، این خانه برای ماه ها محل اجتماع آزاد مردانی نظیر ستارخان و باقر خان بوده که در برابر خودکامه گی های شاه قاجاری ایستادگی میکردند.
ادامه مطلب ...
