موزه پارس تقریبا اندازه کمی دارد اما دارای یک بنای باشکوه است که در حدود 200 سال پیش به دستور کریم خان در باغ نظار در زمان سلسله زند ساخته شده است.
ادامه مطلب ...
کمال الدین ابوالعطا محمود بن علی کرمانی متخلص به خواجو، در سال 679 هجری قمری در کرمان متولد شد و در سال ۷۵۳ هجری در شیراز وفات یافت.
ادامه مطلب ...
آرامگاه سعدی معروف به سعدیه، محل زندگی و دفن سعدی، شاعر برجسته پارسی گوی بوده است. این آرامگاه در انتهای خیابان بوستان و کنار باغ دلگشا در دامنه کوه در شمال شرق شیراز قرار دارد.
ادامه مطلب ...
حافظ از نام آورترین شعرا و عرفای ایران زمین است که در سال ۷۲۶ هجری قمری در شیراز متولد شد و در سال 791هجری قمری به سرای باقی شتافت.
ادامه مطلب ...
آرامگاه امام زاده شاه میر علی حمزه در پایین خیابان دروازه قران شیراز واقع شده و بنایی مشتمل بر صحن و حرم وسیع است.
ادامه مطلب ...
بقعه بی بی دختران در محله سه باغ شیراز واقع شده و بنایی چهار ضلعی است که در هر سمت بقعة بی بی دختران، درگاهی تعبیه شده است و فضای گنبددار در مرکز آن قرار دارد.
ادامه مطلب ...
بقعه پیربناب در کوهسار جنوبی شیراز واقع شده است. نام واقعی شخص مدفون در بقعه، سید محمد است که در غاری در همان محل سکونت داشته و پس از مرگش، پیربناب را در همان جا به خاک سپرده و بقعهای کوچک نیز بر سر آن بنا کرده اند.
ادامه مطلب ...
در شهر شیراز، در نزدیکی محلی به نام دروازة قصابخانه، قسمتی از بنای نیمه ویران به نام آبش خاتون وجود دارد که روزگاری بنایی مجلل و زیبا بوده است.
ادامه مطلب ...
