کلیسای سناستپانوس از کلیساهای با عظمتی است که بین قرن های چهارم تا ششم هجری ( ۱۰ تا ۱۲ میلادی ) ساخته شده. این کلیسا دومین کلیسای مهم ارمنی های ایران است که از نظر اهمیت بعد از قره کلیسا قرار می گیرد.
ادامه مطلب ...
آرامگاه شیخ محمود شبستری در شهر شبستر و در باغ گلشن قرار دارد و محل دفن سعدالدین محمودبن عبدالکریم بن یحیی از مشاهیر و عرفای آذربایجان، و خالق مثنوی معروف گلشن راز و استادش بهاءالدین یعقوب تبریزی است.
ادامه مطلب ...
یکی از جذاب ترین و مهمترین اماکن تاریخی شهر تبریز مقبر الشعرا در محله سرخاب تبریز است که به ویژه از سالهای بعد از انقلاب اسلامی بازدید کننده گان زیادی را به سوی خود جلب کرده است.
ادامه مطلب ...
مسجد جامع تسوج در روستای تسوج قرار دارد و در ردیف آثار قدیمی شهرستان شبستر به شمار میرود.
ادامه مطلب ...
بنا به بررسیهای انجام شده، مسجد جامع مرند ظاهراً در آغاز، یک از آتشکدههای دوره ساسانی بود که بعدها با سکونت ارامنه در این منطقه به کلیسا تبدیل شد.
ادامه مطلب ...
مسجد جامع سراب یادگار قرن نهم هجری قمری است. مسجد جامع سراب بدون گلدسته و مناره است و از یک شبستان بزرگ و یک حیاط کوچک در سمت غربی و دو در ورودی تشکیل شده است.
ادامه مطلب ...
روستای ترک در ۲۵ کیلومتری شهر میانه قرار دارد و یکی از قصبههای قدیمی استان است که در اسناد تاریخی نام آن بارها مورد اشاره قرار گرفته است.
ادامه مطلب ...
مسجد کبود تبریز در زمان حکومت ابوالمظفر جهانشاه از سلسلهی ترکمانان قرهقویونلو در سال ۸۷۰ هجری قمری به همت و نظارت جان بیگ خاتون همسر جهانشاه ساخته شد. این مسجد که به دلیل کاربرد سنگ فیروزه در بخش های مختلف آن به فیروزه جهان اسلام معروف است. در میات گردشگران خارجی به مسجد آبی نیز شهرت دارد.
ادامه مطلب ...
مسجد علیشاه باقیماندهی مسجدی است که در فاصلهی سالهای ۷۱۶ تا ۷۲۴ هجری قمری به وسیلهی تاجالدین علیشاه جیلانی تبریزی، وزیر سلطان محمد خدابنده و ابوسعید بهادرخان ساخته شده است.
ادامه مطلب ...
