تهران-تهران
ساختمان موزه بانك يكي از قديميترين بناهايي است كه به نام بانك شاهنشاهي ايران در 1267 ش تأسيس شد و به موجب امتيازي كه از طرف ناصرالدين شاه به شخصي انگليسي به نام بارون جوليوس دو رويتر مؤسس خبرگزاري رويتر اعطا گرديد، كار خود را در همان زمان آغاز كرد.
ادامه مطلب ...
تهران-تهران
موزه پست و مخابرات در بهمن ماه 1369 به نام موزه پست شروع به كار كرد. اين موزه در يكي از قديميترين و شكيلترين عمارتهاي دولتي تأسيس شده كه از دو طبقه بنا متشكل از سالنها و غرفههاي متعدد تشكيل شده و مكاني مناسب جهت بازديد مشتاقان ديدار آثار تاريخي و كهن است.
ادامه مطلب ...
تهران-تهران
موزه استاد ابوالحسن صبا از اساتيد بزرگ موسيقي اصيل ايران است. او در 1281 ش، در تهران متولد شد. پدرش، ابوالقاسم كمالالسلطنه، فرزند محمد جعفرخان صدرالحكما، فرزند محمودخان صبا، شاعر و نقاش بلند آوازه عهد ناصري، و از مردان فاضل و هنردوست عصر خويش بود.
ادامه مطلب ...
تهران-تهران
موزه دكتر حسابي چند ماه پس از فوت دكتر حسابي، در اواخر 1371 و در منزل مسكوني او افتتاح شد. بناي خانه متعلق به 1310 ش، است. موزه در طبقه سوم و در ضلع غربي منزل دكتر حسابي ايجاد شده و مساحتي حدود 40 مترمربع دارد و شامل وسايل شخصي دكتر حسابی می باشد.
ادامه مطلب ...
تهران-تهران
موزه پول تهران اولين گنجينه تخصصي و دايمي سكه و اسكناس در ايران است. اين مجموعه شامل 1400 سكه و 750 قطعه اسكناس و تعداد تقريبي 200 قطعه اشياي موزهاي غير از سكه و اسكناس است كه در محوطهاي به وسعت 2000 مترمربع به نمايش گذاشته شده و ضمن ارائه بخش قابل توجهي از سكهها و اسكناسهاي ايران، گوشههايي از تاريخ اين سرزمين را نيز به نمايش ميگذارد.
ادامه مطلب ...
تهران-تهران
آثار به نمايش گذاشته شده در موزه تاريخ به تاريخ معاصر ايران (200 سال اخير) اختصاص دارد و شامل ظروف و وسايل شخصي ناصرالدين شاه، تابلوهاي كمالالملك است. تماشاگه تاريخ مشتمل بر چند خانه است: نگارخانه، كتابخانه، تماشاخانه، چايخانه، سفرهخانه و ساختمان اصلي كه در مجموع سه طبقه را تشكيل ميدهد.
ادامه مطلب ...
تهران-تهران
موزه فرش تهران در 22بهمن ماه 1356 افتتاح شد.ساختمان موزه فرش ايران معماري شكيل و چشمگيري دارد كه آذينهاي نماي بيروني آن شبيه به دار قالي است. سطح نمايشي موزه مساحتي برابر 3400 مترمربع را در بر ميگيرد كه شامل دو تالار است و براي نمايش انواع قاليهاي دست بافت و گليم مورد استفاده قرار ميگيرد.
ادامه مطلب ...
تهران-تهران
موزه هنرهای ملی در 170 سال پيش، در زمان فتحعليشاه، در محل ساختمانهاي وزارت فرهنگ و سازمان برنامه و بودجه، باغ بزرگي بود كه از شمال تا خيابان هدايت فعلي و از جنوب تا ميدان بهارستان گسترده بود. در حال حاضر از آن باغ و قصر فقط حوض خانهاي باقيمانده كه تبديل به موزه هنرهاي ملي شده است و شايد همين آن را از خطر نابودي محفوظ داشته است.
ادامه مطلب ...
تهران-تهران
تاريخچه جواهرات ايران از زمان حكومت صفويه آغاز ميشود، زيرا تا قبل از صفويه، جواهرات گرانبهايي در خزانه دولتي وجود نداشته است و براساسنوشتههاي سياحان خارجي، پادشاهان صفوي بيشاز دو قرن دست به جمع آوري جواهرات زدند و حتي كارشناسان دولت صفوي جواهرات را از بازارهاي هند و عثماني و كشورهايي مانند فرانسه و ايتاليا خريداري ميكردند و به اصفهان، پايتخت حكومت، مي آوردند.
ادامه مطلب ...
تهران-تهران
موزه طبيعت و حيات وحش ايران در 1372، از سوي شهرداري تهران به منظور آشنا كردن، مردم با ميراث فرهنگي و طبيعي و شناخت اهميت حفاظت از محيط سبز و حيوانات افتتاح شد. اين موزه در 1376 به عضويت شوراي بينالمللي موزهها و كميسيون آموزش و ارتباطات سازمان جهاني حفاظت از طبيعت درآمد و در همين سال نيز به شبكه جهاني اينترنت پيوست.
ادامه مطلب ...
