آرامگاه شاه چراغ شیراز
فارس-شیرازحضرت میر سید احمد فرزند امام موسی کاظم (ع) معروف به شاه چراغ، برادر حضرت امام رضا (ع) در آغاز قرن سوم هجری به شیراز هجرت نمود و در همانجا وفات یافت.

حضرت میر سید احمد فرزند امام موسی کاظم (ع) معروف به شاه چراغ، برادر حضرت امام رضا (ع) در آغاز قرن سوم هجری به شیراز هجرت نمود و در همانجا وفات یافت. امیر مقرب الدین مسعود بدرالدین، وزیر اتابک سعد بن زنگی، بقعه و گنبدی بر فراز قبر شاه چراغ ساخت و اتابک نیز رواقی بر آن افزود، بعدها تاشی خاتون مادرشاه اسحاق اینجو در سالهای ۷۴۵ تا ۷۵۰ هجری، تعمیرات اساسی در شاه چراغ انجام داد و بقعه، بارگاه، مدرسه عالی و مدفنی برای خود در جنوب آن ساخت و ۳۰ هزار جزو قرآن نفیس منحصر به فرد با خطوط ثلث طلایی و تذهیب عالی مورخ به سالهای ۷۴۵ و 746 هجری را برآن وقف نمود.
در زمان سلطنت شاه اسماعیل اول به سال 912 هجری، متولی بقعه که نامش میرزا حبیب الله شریفی بود، تعمیرات اساسی در این بنا انجام داد. در سال 997 هجری، بر اثر زلزله نیمی از بنای شاه چراغ منهدم گشت و مجدداً تعمیر شد در قرن سیزدهم هجری نیز چندین بار خراب شد و مجدداً تعمیر و مرمت گردید و فتحعلی شاه قاجار در سال ۱۲۴۳ هجری، ضریحی بر آن وقف نمود. به علت شکافهای متعددی که گنبد داشت، در سال ۱۳۳۷ شمسی آن را برچیدند و به جای آن با آهن و مصالح، بنایی مناسب و قابل دوام با همان طرح، به هزینة مردم شیراز احداث نمودند.
آرامگاه شاهچراغ در نزدیکی هتل شایان شیراز قرار گرفته به همین خاطر میهمان شهر شیراز میتوانند برای اقامت، این هتل را انتخاب نمایند.
شما می توانید برای رزرو هتل در سراسر ایران و یا رزرو هتل های شیراز از طریق سایت رزرواسیون آریا اقدام نمایید.