باغ های فارس
فارس-کمی بالاتر از باغ چهل تن، محوطة پردرخت دیگری به نام هفت تن با ایوان و بنای زیبایی وجود داشته که در آن مطلب زیر نوشته شده بود.

باغ هفت تن
کمی بالاتر از باغ چهل تن، محوطة پردرخت دیگری به نام هفت تن با ایوان و بنای زیبایی وجود داشته که در آن مطلب زیر نوشته شده بود.
«آرامگاه شاه شجاع شهریار آل مظفر، ممدوح خواجه حافظ و متوفی به سال 776 هجری، در این باغ قرار دارد.» از آثار موجود بیرون باغ معلوم میشود که در زمان قدیم بناها و متعلقاتی در مجاورت این محل وجود داشته که بعدها از میان رفته است.
باغ جهان نما
در خیابان دروازه قرآن شهر شیراز، باغی به نام جهان نما از آثار دوره کریمخان زند وجود دارد که دیوار آجری با نمای ساده آن از بیرون نمایان است و درون آن، باغ و عمارتی نظیر عمارت کلاه فرنگی با چهار حوض و محوطهای وسیع که شبیه باغ موزة پارس است، قرار دارد.
باغ تخت
این باغ که به نام تخت قراچه موسوم است، در شمال شهر شیراز و در دامنه کوه باباکوهی قرار گرفته است. بنیان این باغ در قرن ششم هجری قمری به همت اتابک قراچه گذارده شد. در زمان آقامحمدخان قاجار (۱۲۶۰هـ.ق) محوطه و بنای جدیدی احداث کردند که به تخت قاجار معروف است. به مرور زمان حوض ها، فواره ها و حمام آن تماماً از بین رفته و در حال حاضر، این باغ قسمتی از یک پادگان نظامی است.
باغ و پارک سعدی
روبه روی باغ جهان نما، باغی مصفا با یک عمارت قدیمی از آثار حسینعلی میرزا، فرزند فتحعلی شاه قاجار وجود دارد که حوض بزرگ آب و حجاریهای ازاره جلوی عمارت آن به سبک قدیم حفظ شده است. داخل عمارت چندین بار مرمت و بازسازی شده است. باغ کنونی قسمت کوچکی از باغ اصلی قدیمی است.
